Het symbolische startsein was voor de toekomstige bewoners te volgen via een livestream.
Het symbolische startsein was voor de toekomstige bewoners te volgen via een livestream. Eigen foto
Advertorial

Online startevement nieuwbouw De Maander

11 november 2020 om 14:00 Nieuwbouw

EDE De start van de bouw van de 38 MyOwnHome woningen en 19 huurwoningen in De Maander in Ede is de laatste woensdag in oktober feestelijk gevierd. Niet fysiek, maar op een geheel andere wijze.

De toekomstige bewoners konden via een livestream zien hoe wethouder Peter de Pater van de gemeente Ede en Ralf Dressel, directeur van Bébouw Midreth, op de bouwplaats het feestelijke startsein gaven voor de bouw van deze duurzame woningen door het slaan van de eerste symbolische palen.

Tuinwijk De Maander is een eigentijdse, nieuwe woonwijk midden in het hart van Ede, dichtbij alle voorzieningen die het leven makkelijk en aangenaam maken en vlakbij de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. Een aantrekkelijk en ruim opgezet winkelgebied in het centrum en scholen en mogelijkheden voor kinderopvang vlakbij.

DUURZAAM De Maander wordt een duurzame woonwijk met diverse typen koopwoningen, van rijwoningen in Maander Park en Maander Poort tot luxe tweekappers en vrijstaande villa’s in Maander Lint. Daarnaast worden er 19 huurwoningen in het middeldure huursegment gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal door toepassing van onder andere stadswarmte en zonnepanelen.

DORPS KARAKTER In De Maander wonen de toekomstige bewoners straks in een groene nieuwbouwwijk met een dorps karakter met gezellige straatjes met afwisselend straatbeeld door de vele individueel vormgegeven woningen en veel speelruimte voor kinderen.

Bijna alle 38 koopwoningen zijn verkocht. In deelgebieden De Maander Villa’s en Maander Park zijn nog een paar woningen te koop. Naar verwachting worden de eerste woningen in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd.

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome/Bébouw Midreth en wordt gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een VolkerWessels onderneming.

Meer informatie over de beschikbare woningen in deze nieuwbouwwijk is te vinden op de website www.demaander.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie