Advocaat-partner Claudelle Schimmel-Blom bij het bedrijfspand van Axius Advocaten & Mediators in Veenendaal.
Advocaat-partner Claudelle Schimmel-Blom bij het bedrijfspand van Axius Advocaten & Mediators in Veenendaal. Fotostudio 7
Advertorial

Een lage drempel bij Axius Advocaten & Mediators

11 november 2020 om 16:00 Zakelijk

EDE/REGIO ‘De lat hoog, de drempel laag’. Je verwacht het misschien niet in de advocatuur. Maar bij het Veenendaalse Axius Advocaten & Mediators slaat deze leus de spijker op z’n kop. Juist de focus op het persoonlijke maakt dit advocatenkantoor bijzonder, én een van de redenen dat zij lid zijn van businessclub de Gelderse Kring. Advocaat-partner Claudelle Schimmel-Blom vertelt meer.

Eigenlijk kan iedereen aankloppen bij Axius. Voor elk rechtsgebied zijn er specialisten en het maakt niet uit of een klant een eenmanszaak of internationale handelsonderneming is. Combineer die brede expertise met het toegankelijke karakter en je hebt de formule die Axius, Axius maakt.

,,Als mensen ons bellen voor advies, doet geen advocaat, jurist of secretaresse daar moeilijk over”, vertelt Schimmel. Laagdrempelig zijn en meedenken met de klant is voor Axius vanzelfsprekend. Kijk maar naar het gratis kennismakingsgesprek of de uitgebreide FAQ die zij rondom coronakwesties hebben opgezet.

OPEN DEUR Laagdrempeligheid komt ook terug in de onderlinge sfeer en samenwerking. Schimmel: ,,We hebben een ontzettend leuk team waarin iedereen anders is, in expertise en persoonlijkheid. Maar iedereen heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en veel betrokkenheid. Je kunt altijd bij een ander binnenlopen. Om te grappen en grollen, of om een zaak te bespreken. We helpen en ondersteunen elkaar en wat je geeft krijg je ook terug.”

Die hartelijkheid geeft ook klanten een goed gevoel: hier zitten ze op de juiste plek.

BUSINESS & PLEASURE De focus op het persoonlijke is wat Axius en de Gelderse Kring met elkaar heeft verbonden. Schimmel legt uit: ,,Je hebt binding met andere ondernemers. Het is een open, informele club die toch ook groot is. Dat levert mooie persoonlijke contacten op. Zelf zit ik ruim 4,5 jaar in het bestuur als secretaris. Met dit gevarieerde gezelschap heb ik zo’n energiek samenspel.” Samenspel is een treffende term, daar er niet alleen zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden. Leden ontmoeten elkaar tijdens lezingen, sportdagen, bedrijfsbezoeken en zelfs lustrumreizen. ,,Je komt echt ergens, het zijn kwalitatieve bijeenkomsten en iedereen gaat mee. Dat geeft juist die binding.” Die goede balans tussen business & pleasure houdt voor iedereen de drempel laag.

Axius Advocaten & Mediators. Vendelier 4-1, 3905 PA Veenendaal. T: 0318 584 999 E: info@axiusadvocaten.nl I: www.axiusadvocaten.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie