Basisschool de Bongerd
Basisschool de Bongerd JvG

Het is herfst in basisschool de Bongerd

16 november 2020 om 17:00 Overig Deel je nieuws

Ieder jaar vullen de peuters van Villa Mengelmoes en kleuters van de Bongerd met elkaar een tentoonstelling. Ook dit jaar hebben de kinderen weer allerlei dingen ontdekt, gemaakt en geleerd rondom het thema herfst. En zijn alle ouders en belangstellenden welkom om er naar te komen kijken.

Door de coronamaatregelen kunnen ouders en belangstellenden op dit moment niet zomaar binnen in de school komen. Omdat wel het belangrijk is dat de kinderen hun werk kunnen laten zien, hebben de pedagogisch medewerkers van Villa Mengelmoes en leerkrachten van bassischool de Bongerd daar een prachtige oplossing voor bedacht. Er is een raamtentoonstelling ingericht, zo kunnen ouders en belangstellenden wat de kinderen gemaakt hebben toch komen bewonderen en er thuis nog eens met hun kind over praten. Daarnaast is het leuk om te zien hoe de doorgaande lijn van peuter naar kleuter zichtbaar wordt, want wat hebben de peuters en kleuters veel gedaan en gemaakt, schilderijen, knutsels en werkjes. De school is daarmee omgetoverd tot een heus museum.

Deze raamtentoonstelling over de herfst is te bewonderen van dinsdag 17 t/m donderdag 20 november. Het enige waar iedereen zich ook nu aan moet houden is de anderhalve meter afstand van elkaar. Verder kan één ieder deze dagen komen wanneer het uitkomt en het rustig genoeg vindt. Bij alle ramen vanaf de peuters rondom het gebouw t/m de kleuters is wat te zien. Zo kan iedereen, toch genieten van al het moois dat de kinderen gemaakt hebben.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie