leerzaam spel school IBBO Barnsteen
leerzaam spel school IBBO Barnsteen P.Kaizer

  Leerkrachten gezocht onderwijs hooggevoeligen– infoavond 27 mrt 

15 maart 2018 om 22:52 lokaal Deel je nieuws

De spirituele school IBBO Barnsteen zoekt docenten en andere vrijwillige begeleiders. We zoeken helpende handen bij het basisonderwijs, liefdevolle leerkrachten met PABO en betrokken, enthousiaste docenten voor het Voortgezet Onderwijs.

De school in Ede houdt een informatieavond op dinsdag 27 maart 2018 om 20 uur. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. De school voor basis- en voortgezet onderwijs is erkend door de inspectie. Ons fijne team zoekt aanvulling. Ook nieuwe kinderen zijn van harte welkom!

IBBO Barnsteen is een kleinschalige school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken, hooggevoelige kinderen en volwassenen.

IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 160,- per maand.

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken of stage lopen? Ben je zelf hooggevoelig? Heb je een PABO diploma of ben je hiermee bezig? Ben je thuis, werkzoekend of gepensioneerd docent, en heb je een passie om met onderwijs en kinderen of jongeren om te gaan? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Of ben je gewoon benieuwd naar de activiteiten van de school?

Kom naar de informatieavond op dinsdag 27 maart 2018, start om 20 u.  Meld je aan, dan ontvang je een routebeschrijving.

Tijdstip: 20-22 uur    Adres: Horalaan 5 in Ede, gebouw 6 (terrein Karakter).

Voor meer info of aanmelding: Petra Kaizer, 0318-623319,  barnsteen@ibbo.eu

Kijk ook bij  www.ibbo.eu  of  www.facebook.com/ibbobarnsteen  of  www.bewustede.nl

 

moestuinproject school IBBO Barnsteen
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie