Afbeelding
Sander van Snippenberg

Fotoquiz Ede Stad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (28)

2 december 2020 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 7 december 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 28’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz 27: Otterlo: ‘boswachtershuis’ in haakse bocht fietspad nabij De Mossel.

Winnaar: Marianne van der Gaag, Bennekom.

LEZERS MAILDEN OOK:

Henk van Leijen: Het boswachtershuis staat in het bos ‘ Planken Wambuis’ bij Schaarsbergen.

Henny Heesakkers: Lunterseweg, Ede. 

Anita Keilman: Hoe leuk....afgelopen zondag wandelden wij met onze hond in het bos gelegen achter Theehuis de Mossel. Wij begonnen in het pad rechts van het theehuis. Gingen linksaf, langs het stiltegebied....en zie daar....het huis op jullie foto. Wij stonden echt even stil daar....hoe mooi kun je in Ede in het bos wonen. Aangekomen bij het huis gingen wij weer linksaf....alwaar bovengenoemde foto is gemaakt. Dit pad kwam links van het Theehuis de Mossel uit. Hoe leuk dat ik een paar dagen daarna het huis op jullie foto zag. Hoe toevallig. Wij waren er nog nooit eerder geweest.

Eefje van den Brand: Een leegstaand huis T.o. rest.klein Zwitserland aan de Edeseweg.

Valentine Prangsma: Dat is het huis van mijn aardigste buren (en enige ook!!) Han en Marjo ten Seldam; Planken Wambuisweg.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie