Afbeelding
Politie.nl

Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc in Ede

23 november 2020 om 09:19 Misdaad

EDE Een bejaarde vrouw uit Ede is afgelopen vrijdag slachtoffer geworden van een babbeltruc. Twee mannen kwamen aan de deur met het verhaal dat zij de waterleidingen en radiatoren moesten nakijken. Deze mannen waren vrij opdringerig. Het incident gebeurde omstreeks 21.00 uur in de omgeving van de Klein Haversteeg. 

Om de waterkwaliteit te meten, vroegen de mannen aan de vrouw of zij haar handen met zeep kon wassen. Zij moest daarbij haar ringen op het aanrecht leggen. Toen de verdachten weg waren, ontdekte het slachtoffer dat haar ringen waren weggenomen.

De politie heeft signalementen van de mannen opgegeven. De eerste man is tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij heeft een witte huidskleur, een normaal postuur en is ongeveer 165 cm lang. Hij heeft zwart warrig haar en droeg een bril met een donker montuur. Verder droeg hij een wit, gerimpeld jack, een blauwe spijkerbroek en witte schoenen tot de enkels.

De tweede man was eveneens tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij had een Noord-Afrikaans uiterlijk, een stevig postuur en was ongeveer 180 cm lang. Hij had zwart, naar achteren gekamd haar en droeg ook bril met een donker montuur. Verder droeg hij een zwart leren jack, een zwarte broek en zwarte schoenen tot over de enkels.

Wie iets gezien of gehoord heeft, kan contact met de politie opnemen via 0900-8844 of met een bericht via Facebook.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie