Sint en zijn Pieten bij hun huis
Sint en zijn Pieten bij hun huis Sinterklaasbureau

Sinterklaasbureau: de Sint werkt thuis

23 november 2020 om 21:42 Overig Deel je nieuws

Geen intocht, geen bezoek aan huis, geen muziekpieten en alle sinterklaas-evenementen afgelast. Dat hadden we een jaar geleden toch niet kunnen bedenken.

Het Sinterklaasbureau, onderdeel van Showkorpsen Irene EDE, heeft lang getwijfeld: Moeten we dit jaar overslaan? Maar we kunnen de Edese kinderen toch niet in de steek laten!

Daarom hebben we besloten dat Sinterklaas, net als in het journaal, vanuit huis werkt. Kinderen uit Ede kunnen op twee manieren bij hem op bezoek komen:

In verenigingsgebouw de Kei ben je welkom in de huiskamer van Sinterklaas voor een privé-bezoek. Agenda-Piet maakt voor elk gezelschap een eigen afspraak en er mogen maximaal 2 volwassenen mee.

Wie lekker thuis wil blijven, kan een digitaal huisbezoek boeken. Dan verschijnen Sint en Piet in vol ornaat via Zoom op het beeldscherm voor een goed gesprek. Speciaal voor jouw gezin op het afgesproken tijdstip.

Dit alles kan op 28 en 29 november en 4, 5 en 6 december.

De Sint werkt dus thuis, maar je bent van harte welkom! We hopen dat op deze manier heel veel kinderen kunnen genieten van een gezellige sinterklaastijd. En tegelijkertijd steunen we onze vereniging, die door het gemis aan optredens een zware tijd doormaakt.

Er is zelfs een leuke winactie i.s.m. Pathé. Als je Sinterklaas in de huiskamer van de Kei bezoekt, of een digitaal huisbezoek reserveert, maak je kans op Pathé vrijkaartjes!

Op 5 december maken we de winnaars bekend.

Voor meer informatie en boekingen: www.sinterklaasbureau.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie