Afbeelding
Slagerij Wout van de Veen

Wouter van de Veen is branche erkende meesterslager

16 maart 2018 om 11:56 lokaal

EDERVEEN Als één van de eerste twee slagers in Nederland is Wouter van de Veen afgelopen donderdag 15 maart geïnaugureerd als branche erkende meesterslager. Deze meestertitel is er alleen voor de allerbesten in de slagersbranche. Om de meestertitel te behalen, heeft Wouter het afgelopen jaar zijn meesterproef afgelegd.

Stichting Meestertitels Slagersbranche heeft in 2017 de meestertitel 'branche erkende meesterslager' geïntroduceerd in de branche. Met als doel het borgen van vakmanschap maar ook het verbeteren van de waardering van het slagersvak. Wouter behoorde tot de eerste vier slagers die de meesterproef hebben afgelegd. Net als Wouter mag Dennis van Dun van Slagerij Van Roessel uit Waalwijk zich ook branche erkende meesterslager noemen. Twee andere kandidaten hebben de meesterproef niet succesvol afgerond.

Wouter over zijn meesterproef: ,,Het behalen van de meestertitel is echt een kroon op mijn werk. Ik heb mij opgegeven als kandidaat omdat ik mezelf wilde uitdagen om het allerbeste uit mezelf te halen, niet alleen als vakman maar ook als ondernemer. Het is een zwaar traject geweest. Bijna een jaar lang scherp blijven en focus houden. Maar het is gelukt, ook zeker door de steun van mijn familie en team."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie