Het grote hart, af te halen bij 't Stoepje op de markt
Het grote hart, af te halen bij 't Stoepje op de markt Dien je Stad

Netwerk Dien je Stad steekt hart onder de riem met Deel je ‘Hart voor Ede’ koeken

2 december 2020 om 11:54 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

EDE -  Stichting Netwerk Dien je Stad start met de verkoop van ‘Hart voor Ede’ koeken om elkaar een hart onder de riem te steken. De helft van de opbrengst gaat naar Stichting Netwerk Dien je Stad, om zo Edese mensen in eenzaamheid of een kwetsbare situatie te ondersteunen.

Die je Stad zet zich dagelijks in om (jonge) mensen in Ede dagelijks te inspireren, faciliteren en begeleiden. Zo krijgen zij de mogelijkheid om Edenaren te ondersteunen, bijvoorbeeld door het bieden van boodschappenhulp, een maatje te zijn, gezelschap te bieden of praktische klussen uit te voeren.

Teamleider Marieke van der Heide van Stichting Netwerk Dien je Stad vertelt waarom deze actie is gestart. ‘We leven in een bijzondere tijd. Op afstand, soms in eenzaamheid. Juist in deze periode van beperkende maatregelen is het waardevol dat zoveel (jonge) mensen er kunnen zijn voor de mensen die extra getroffen zijn door de gevolgen van het virus en de strijd tegen eenzaamheid. We zijn heel blij en dankbaar dat onze vrijwilligers het afgelopen jaar enorm veel mensen hebben mogen ondersteunen en hulpvragen hebben kunnen voldoen.’


Meedoen aan de actie kan door de ‘Hart voor Ede – koek’ te bestellen en deze uit te delen of zelf van te genieten. De koeken kunnen besteld worden via actie.dienjestad.nl/ en opgehaald worden elke vrijdag of zaterdag bij de marktkraam van Bakkerij ’t Stoepje. Op vrijdagen kan dat op de markt in Bennekom tussen 9:00 uur en 12:00 uur, en op zaterdagen op de markt in Ede tussen 9:00 – 15:00 uur.

Het grote hart en een koek met hart uit het pakje van 7 koeken
QR code om bestelling te kunnen doen
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie