Janine is haar nieuwe zaak
Janine is haar nieuwe zaak Dhr. van de Pol

Sjaantje's bloemen en cadeaus

2 december 2020 om 13:23 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag  1 december opent Janine van de Pol haar zaak “Sjaantje’s bloemen en cadeaus” aan de Dorpsstraat in Lunteren. In deze sfeervolle zaak verkoopt Janine naast verse bloemen en boeketten ook allerlei leuke, goedkope cadeautjes.

De twintigjarige Janine van de Pol is een geboren en getogen Lunterse. Van kleins af aan had zij al een droom om haar eigen zaak te beginnen. Toen zij afgelopen zomer haar diploma vakbekwaamheid Bloem, Groen & Design haalde was de keuze snel gemaakt. Het pand schuin tegenover haar huis op nummer 132 (de oude slijterij Bleekemolen) stond al een poos leeg en was uitstekend geschikt om haar plan uit te voeren. Zij weet namelijk precies wat ze wil. De eerste aanschaf was dan ook een koeling. Zo blijven de bloemen langer vers. Haar bloemenstal staat vol met losse bloemen, maar ze heeft ook een prachtige presentatie van boeketten en bloemstukken. De winkel is zeer duurzaam ingericht; er is veel gebruik gemaakt van oude materialen. Zo is er een prachtige wand gemaakt van fruitkisten en worden pallets en tweedehands meubelstukken worden gebruikt om de cadeaus op te presenteren. Janine houdt wat betreft haar cadeaus er vooral rekening mee dat iedereen hier wat kan kopen. Leuke woonaccessoires voor een kleine prijs, maar bijvoorbeeld ook zaadjes van eetbare bloemen, waarbij een gedeelte van de opbrengst gaat naar het Longfonds. Deze jonge onderneemster zit boordevol ideeën, maar zij is zo verstandig om dit langzaam op te bouwen en uit te breiden. Je moet maar durven in tijden van Corona, maar deze dame komt er wel!

In de openingsweek heeft Janine allerlei leuke acties met mooie prijzen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zij is te volgen op Facebook (Sjaantje’s bloemen en cadeaus) en Instagram (@Sjaantjesbloemenencadeaus) De winkel is gevestigd aan Dorpsstraat 132 in Lunteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie