Afbeelding
Pixabay

McDonald’s nu ook thuis te bestellen in Ede

3 december 2020 om 09:16 Zakelijk

EDE Inwoners van Ede kunnen vanaf nu ook van McDonald’s laten thuisbezorgen. Restaurant Manager Wilco de Kleuver vertelt over de introductie van McDelivery: ,,We zijn blij om gasten uit Ede nu ook hun favorieten thuis te kunnen bezorgen. Vanuit huis genieten van het lekkers dat McDonald’s te bieden heeft, wie wil dat niet?”

,,McDelivery groeit snel door in Nederland”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. ,,Bezorgen wint snel aan terrein. We bieden McDelivery inmiddels bij meer dan honderd restaurants aan. In elke stad waar wij starten met McDelivery zien we direct dat we in een behoefte voorzien. Mooi dat we nu ook in Ede deze service kunnen bieden.”

McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. ,,Het is geweldig dat we de producten van McDonald’s nu ook in Ede kunnen bezorgen”, aldus Aukeline Tolman, General Manager bij Uber Eats. ,,We doen er alles aan om te zorgen dat een bestelling thuis net zo lekker smaakt als in een restaurant.”

Bestellen kan via de website of de App voor Android of IOS van Uber Eats. De gebruiker selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie