Afbeelding
Theo Beumer

Koen van Roekel tijdelijk toegevoegd aan TeamNL Korfbal

3 december 2020 om 19:24 Korfbal

BENNEKOM Bondscoach Jan Niebeek heeft Terrenc Griemink (GG/IJskoud de Beste) en Koen van Roekel (DVO/Accountor) voor deze ‘coronaperiode’ toegevoegd aan de selectie van TeamNL Korfbal.

,,Als TeamNL Korfbal zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we ons topsportprogramma maximaal, met inachtneming van strenge coronamaatregelen, mogen blijven draaien. Dit betekent dat we onder volle weerstand mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. Om hiervoor voldoende wisselmogelijkheden te hebben en de belasting goed te kunnen verdelen hebben we met Terrenc en Koen aan de mannenkant twee extra krachten toegevoegd”, zo licht Niebeek het oproepen van de twee ex-jeugdinternationals toe. ,,Dit ook met het oog op een lichte teenblessure van Harjan Visscher en het feit dat Nick Pikaar en zijn vriendin hopelijk zeer binnenkort een kindje mogen verwachten.”

Eerder al voegde Niebeek voor deze periode Danielle Boadi (DVO/Accountor), Anouk Haars en Anna Kriek (beide KZ/Thermo4U) toe aan zijn selectie. 

Aankomende zaterdag speelt TeamNL Korfbal een onderlinge wedstrijd op Papendal. Het duel tussen Team Esther Cordus en Team Mick Snel is, net als afgelopen zaterdag, vanaf 11.30 uur te volgen op het You Tube-kanaal van Korfbal.nl.

Onlangs werd bekend dat de Korfbal League op z’n vroegst in januari 2021 start.

bron: www.korfbal.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie