Substitute verrast jubilerende Moorfielders

9 september 2010 om 00:00 Sport

EDE - Eindelijk is het dan zo ver. In de week, waarin het dertig jarig jubileum van de Moorfielders wordt gevierd, is de eerste sponsor 2010 binnen. Café Substitute, of te wel de 'Sub', Nieuwe Stationsstraat 27, tekende voor liefst drie jaar. Dat geeft de Moorfielders financiële ruimte.

Het was speler Hans Wester die de contacten legde. Hij is niet alleen speler bij de Edese honkbalvereniging maar ook werkzaam bij de sponsor.

Mede eigenaar Patrick Harselaar van Café Substitute heeft het beste met de club voor. ,,Wij zijn het bruine café waar je lekker je zelf kan zijn. Een gezellig praatje maken onder het genot van een hapje en een drankje. Laagdrempelig en gastvrij. Dat past bij het doel dat ook de Moorfielders nastreven."

Coach Hugo van Elten was ook in zijn nopjes. ,,Dat betekent meer armslag. Zeker, nu het dit seizoen goed loopt hoop ik dat de ploeg bij elkaar blijft. Dan kan de Moorfielders volgend seizoen zeker een rol van betekenis spelen. Een kampioenschap zou een mooie beloning zijn voor onze sponsor."

Foto: De Moorfielders vindt in Substitute een sponsor die precies bij de club past

Fotograaf:Erwin Hendriksen

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie