Lady’s City Gate voor herhaling vatbaar

15 september 2010 om 00:00 Algemeen

Dat was ook te zien: De Stadspoort was van binnen en van buiten omgetoverd tot een sfeervolle ruimte, met leuke kraampjes waar van alles te doen was. De deuren gingen om stipt half acht open en de vrouwen werden nieuwsgierig en gingen snel richting ingang, over de rode loper.

‘Vrouwen nemen bezit van Stadspoort’ EDE - Afgelopen zaterdagavond vond de Lady’s City Gate plaats, in het bekende en gezellige winkelcentrum de Stadspoort vond zaterdagavond Lady’s City Gate plaats. Dit was een initiatief van Gall en Gall medewerkster Lydia Tijsseling. ‘’We zijn zo’n drie maanden met de voorbereidingen bezig geweest. Er moest ontzettend veel gebeuren.”

door Annelisa van Beek

Super

Een bezoeker: ,,Wat leuk dat er een rode loper ligt. Hier ben ik nog nooit over heen gelopen!’’ Bij de ingang stond heerlijke likeur in kleine glaasjes. Die vond gretig aftrek en al snel werd het een drukte van belang binnen.

Snel schreven de vrouwen hun naam op hun entreekaartje om de gewilde metamorfose te winnen en de kledingcheque ter waarde van 250 euro. ,,Het lijkt me super om te winnen’’, zegt een 60-jarige bezoeker van de Lady’s City Gate.

Sporten en een taartje eten

Overigens was er een grote variatie in de leeftijd van de dames. Je ziet jonge meiden met vriendinnen nieuwsgierig langs alle kraampjes lopen, maar ook oudere dames vonden het heerlijk om mooi opgemaakt te worden door de medewerksters van de plaatselijke drogist.

Ook was er genoeg om de maag te vullen die avond. Je kon nemen wat je wilde en er was genoeg. Heerlijke belegde broodjes met zalm, bakjes met vers fruit en je kon alle wijn proeven, van fruitig tot droog. Ook werden er gratis tijdschriften uitgedeeld. Bij de bakker werden taartjes uitgedeeld en daarnaast stond een kraam van de sportschool speciaal voor vrouwen.

,,Sporten is goed, maar genieten van een taartje mag ook af en toe!’’ riepen de dames lachend. Al snel werden de winnaressen bekend gemaakt van de metamorfose en de kledingcheque. De dames kwamen ietwat verlegen naar voren. ,,Helemaal geweldig!”, reageerde een van de winnaressen van die avond. ,,Dit had ik niet verwacht, super.’ De kapster begon snel met haar werk en het resultaat mocht er absoluut zijn.

Gratis spulletjes

Later op de avond volgde nog de spetterende dansact en de modeshow, wat ontzettend leuk was. De bezoekers genoten duidelijk van de dingen die ze zagen, konden proeven en uitproberen.

Jaarlijks

,,Een geslaagde avond!”, vond een van de bezoekers die aan het eind van de avond vertrok met een tas vol spulletjes. ,,Het leuke aan de Stadspoort is dat het zo gezellig is. En natuurlijk compleet: je kan alles vinden wat je nodig hebt.’’ aldus Lydia Tijsseling. ,,En als het aan mij ligt, is dit iets wat jaarlijks voorbij mag komen.”

Foto:

Zanger Jan Vlasblom en Lydia Tijsseling tijdens de trekking van de winnende entreekaartjes.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie