Moorfielders laat steekje vallen

22 september 2010 om 00:00 Sport

EDE - Moorfielders is er niet in geslaagd de ongeslagen serie na de zomerstop voort te zetten.Na vijf zeges op rij werd tegen WDB 2 uit Apeldoorn een teleurstellende 10-9 nederlaag geleden.

Een tegenstander die enkele weken geleden nog zonder al te veel werd werd verslagen. ,,De start was dramatisch. We waren bepaald niet scherp”, aldus coach Hugo van Elten.

Hij zag zijn team op de Hoekelumse Eng zeer zwak openen. De Apeldoorners stonden na tien innings al met 10-4 voor. Moorfielders rechtte de rug. De inhaalrace werd gestart. Met onder meer een homerun van Marvin Isenia werd de achterstand verkleind. De Edenaren wisten de 10-9 achterstand, ondanks verwoede pogingen, niet meer uit te wissen.

,,Zonder meer teleurstellend. De doelstelling, een plaats bij de top drie is niet meer haalbaar. Domstad Dodgers 2 heeft met nog een wedstrijd te gaan drie punten voorsprong genomen”, aldus de coach.

Moorfielders bezet met nog een wedstrijd te spelen de vierde plaats. Die moet in het duel tegen Domstad Dodgers 3 worden veilig gesteld. Een eerdere confrontatie tussen beide ploegen leverde een ruime 21-4 zege op.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie