Grootste vacature ooit voor leraren basisonderwijs

22 maart 2018 om 12:09 Nieuws Deel je nieuws

19 samenwerkende besturen zijn op zoek naar 40 extra leerkrachten!
De start van het RTC Gelderland-Utrecht is een groot succes! 19 schoolbesturen zetten zich samen in om de instroom van leerkrachten te waarborgen, loopbaankansen aan het personeel aan te bieden/te vergroten en om mobiliteit te bevorderen. Het is om die reden mogelijk om een oproep te plaatsen voor het werven van een grote groep leerkrachten (40 in totaal)!
De 19 schoolbesturen gaan gezamenlijk personeel werven en organiseren op drie verschillende data speeddates voor belangstellenden. De besturen zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven leerkrachten die op zoek zijn naar een (nieuwe) uitdaging. Het RTC biedt deze leerkrachten een unieke kans om uit negentien besturen de meest passende werkgever te kiezen of juist te kiezen voor maximale flexibiliteit in de vervangingspool (beiden met baanzekerheid bij goed functioneren).
De vervangingspool biedt met name jonge leerkrachten en omscholers een unieke kans om op verschillende scholen ervaring op te doen, te bouwen aan een professioneel netwerk en te ontdekken wat het beste bij hem/haar past.
De speeddates worden georganiseerd op:
- dinsdag 10 april tussen 19:00 en 21:00 uur
locatie: PPO de Link, Bantuinweg 45 in Rhenen
- woensdag 11 april tussen 19:00 en 21:00 uur
locatie: bestuurskantoor Vechtstreek en Venen, Schepersweg 6-D in Breukelen
- donderdag 12 april tussen 15:00 en 17:00 uur
locatie: PCO Gelderse Vallei, Varenkamp 3 in Barneveld
Voor meer informatie over deze unieke kans, kijk dan op de volgende website: https://www.ippon-personeelsdiensten.nl/vacatures/1735-rtc-gelderland-utrecht of neem contact op met Léon van der Spruit van IPPON Personeelsdiensten op telefoonnummer 0318-830244.
In het RTC werken negentien schoolbesturen voor primair en speciaal onderwijs in Gelderland en Utrecht samen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie