Vandaagjij.nl: vrouwen voor vrouwen

27 oktober 2010 om 00:00 Ondernemend

EDE - Vandaagjij.nl is sinds 1 juni 2010 online. Vandaagjij is een webwinkel voor vrouwen die gerund wordt door Desirée van Driesten, Hetty Vonk en Matthea van den Berg.

,,Vandaagjij.nl is ontstaan omdat we merkten dat steeds meer vrouwen inkopen doen via internet.” Deze vorm van kopen geeft veel gemak en levert de nodige tijdwinst op. Je kunt vanuit je huiskamer kopen wat je wilt. Wij komen dagelijks met een artikel, allemaal A-merken tegen concurrerende prijzen. Vandaagjij.nl begeeft zich niet alleen op de particuliere markt, maar richt zich ook op bedrijven. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid voor hun werkneemsters een waardebon aan te schaffen voor een bedrag naar keuze. Dat bedrag is in feite het dubbele waard omdat onze prijzen de helft zijn van de winkeladviesprijs.

Bovendien bespaart een werkgever hiermee tijd en is men superorigineel. De cadeaubon is één jaar geldig dus men kan op z’n gemak wachten tot er iets leuks te koop is. De waardebon van Vandaagjij.nl wordt zeer positief ontvangen er wordt regelmatig tegen ons gezegd ‘jullie komen als geroepen’. Onze webshop is geopend van maandag tot en met vrijdag. Zoals gezegd verkopen wij 1 artikel per dag van een A-merk tegen concurrerende prijzen. Dit zijn producten die vrouwen aanspreken: moderne, hippe, handige, leuke artikelen. Soms met een mannelijke twist (zo rond Vaderdag) of iets leuks voor kinderen, maar ook dat wordt meestal door vrouwen aangeschaft. Dit artikel staat 24 uur lang op onze site www.vandaagjij.nl en kan 24 uur lang gekocht worden.

We werken met 6 thema’s waaronder de artikelen worden geplaatst: wonen, leven, stralen, buiten, onderweg en genieten. Deze thema’s hebben ieder een eigen kleur en de site-kleur verandert dagelijks mee met het thema. Per dag komt er maar één kleur en één aanbieding op de site. Van ketting tot weekendje-weg en van tas tot tafellamp alles komt voorbij op Vandaagjij.nl.

Vandaagjij betekent dat vrouwen via onze webshop niet één leuke aanbieding hoeven te missen, omdat we elke dag een aanbieding selecteren voor jou!

We hebben nu al een groot bestand van vrouwen die onze nieuwsbrief ontvangen. Iedere dag de aanbieding van de dag in hun mailbox. Met deelname aan evenementen voor vrouwen zoals een ladies night, modeshows etc. willen we mensen informeren over onze webwinkel en ze enthousiast maken over ‘Vandaag Jij’. Nieuwsgierig geworden? Breng dan een bezoekje aan onze winkel via wwww.vandaagjij.nl of bel met 0900-vandaag.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie