‘Voorkom somberheidsklachten’

22 oktober 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Tijdig signalen van somberheidsklachten herkennen en weten wat te doen? Kom dan dinsdagmiddag 2 november naar de bijeenkomst ‘Zorg voor jezelf, voorkom somberheidsklachten’ van Icare in Ede. De bijeenkomst is van 14.30 tot 16.30 uur en vindt plaats in het gebouw van Kruiswerk-West-Veluwe, Stationsweg 114. De bijeenkomst wordt verzorgd door een deskundige medewerker van Indigo Gelderland.

,,De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met een (chronische) ziekte en mantelzorgers. Leven met een (chronische) ziekte of zorgen voor iemand met een ziekte kan uw leven ingrijpend veranderen. Hiermee leren omgaan vraagt veel van u. Dit kan invloed hebben op uw stemming, op hoe u zich in het algemeen voelt. Soms komen hier somberheids- of angstklachten bij'', aldus een organisator.

In de bijeenkomst krijgen deelnemers informatie over hoe zij somberheidsklachten bij zichzelf en anderen herkennen, wat zij er zelf aan kunnen doen en waar ze terecht kunnen.

De bijeenkomst is gratis. Aanmelden? tel. 0522-279260 of cursussen@icare.nl of lokaal bij Sector Welzijn Ouderen, telefoon: (0318) 67 22 20, bereikbaar van ma t/m do van 8.30 tot 12.30 uur. De bijeenkomst wordt aangeboden door Icare Gezondheidsbevordering en Preventie in samenwerking met Indigo Gelderland en Sector Welzijn Ouderen Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie