Rijbewijskeuring 70 plussers

28 oktober 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Wanneer de geldigheid van het rijbewijs verloopt van een bestuurder van 70 jaar of ouder, is een medische keuring door een arts verplicht. In Ede houdt Regelzorg twee maal per maand speciale dagen voor voordelige rijbewijskeuringen in samenwerking met een arbodienst.

De locatie is in het Gezondheidscentrum, op De Bellestein 61B in Ede en de prijs is 35 euro. Ook automobilisten jonger dan 70 jaar die gekeurd moeten worden voor het groot rijbewijs (C/D/E) kunnen van deze keuring gebruik maken. Deze keuring kost 55 euro. Sinds een paar jaar is een medische keuring voor deze categorie verplicht en veel automobilisten zijn hiervan niet op de hoogte. Regelzorg wordt dagelijks gebeld voor spoedkeuringen.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunnen geïnteresseerden tijdens kantooruren bellen naar het afsprakenbureau van Regelzorg: telefoonnummer 088 23 23 300. Het is eveneens mogelijk online een afspraak te maken via de website: www.regelzorg.nl . Geadviseerd wordt om u minimaal 3 maanden voor de verloopdatum te laten keuren. Het kan al een jaar van te voren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie