Parkrandwoningen bijna verkocht

28 oktober 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Aan de groene zuidzijde van de N224 ligt het project Parkrandwoningen, de tweede fase van Het Nieuwe Landgoed in Ede. Het grootste deel van de eengezinswoningen is inmiddels verkocht. Volgens de makelaars zijn de huizen ,,gunstig geprijsd''.

Iedereen die belangstelling heeft in een van deze woningen kan woensdag 3 november tussen 18.00 en 20.30 uur en op zaterdag 6 november van 10.30 tot 13.00 uur voor inloop op de kantoren van de verkopende makelaars, Domicilie Makelaars en Keus Makelaardij.

Zadeldak

De woningen worden te koop aangeboden vanaf 215.750 euro vrij op naam. De nog beschikbare woningen hebben een zadeldak (zolder en schuine kap). Dit type kent een aantal varianten. Naast een privé parkeerplaats beschikken alle woningen over een berging in de ruime achtertuin. Vanwege de gunstige prijs-/ kwaliteitverhouding zijn de woningen uitermate geschikt voor starters.

Voor de woningen, met een oppervlakte vanaf 125 vierkante meter geldt dat hier optioneel een dakkapel en slaapkamer kunnen worden gemaakt op de zolderverdieping. Het Nieuwe Landgoed omvat zes deelprojecten, met woningen en een voorzieningen-cluster. Het Nieuwe Landgoed wordt ontwikkeld door Het Nieuwe Landgoed VOF, een samenwerking tussen Bouwinvest te Amsterdam en Dura Vermeer Bouw te Hengelo. Dura Vermeer Bouw Hengelo BV maakt deel uit van Dura Vermeer Groep NV.

Meer informatie over de Parkrandwoningen, is te vinden op de website www.hetnieuwelandgoed.info. Of neem contact op met een van de verkopende makelaars: Domicilie Makelaars, tel. 693502 of Keus Makelaardij, tel. 482366.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie