Gezamenlijk optreden Onbeperkt Talent en Solution

10 november 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - De koren Onbeperkt Talent en Solution geven zaterdag 20 november om 19.30 uur het gezamenlijke concert 'True colours' in de Goede Herderkerk te Ede.

Het concert wordt gegeven door twee koren die beide onder leiding staan van dirigente Karen Brouwer. De zanggezelschappen zijn zeer verschillend van opzet.

Onbeperkt Talent, ook toegankelijk voor zangers met een beperking, zingt meerstemmig en het repertoire is breed.

Solution is een interkerkelijk koor en kiest de christelijke traditie als basis, al mag over de grenzen van deze traditie heen worden gekeken naar andere geloofsovertuigingen en levensvisies. Respect en vrijheid zijn belangrijk.

Het repertoire kent een respectabel aantal koorwerken in het Nederlands, Duits, Frans, Engels en Latijn, variërend van renaissance tot hedendaags.

Onbeperkt Talent en Solution verzorgen samen het concert. Koren zingen apart, maar op het programma staan ook muziekstukken die gezamenlijk worden gezongen. Het repertoire bestaat onder andere uit twee musicalmedleys. Onbeperkt Talent zingt de medley uit de musical Joseph; een deel van Solution zingt met deze medley mee.

De naam 'True Colors' is afgeleid van een nummer van Cindy Lauper. Dat wordt 20 november gezongen door afgevaardigden van beiden koren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie