Ede Oost heeft 250 leden

10 november 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - De Algemene Belangenvereniging Ede Oost (ABEO) mocht onlangs het 250ste lid toevoegen aan de groeiende lijst leden. ABEO werkt samen met de wijkbewoners en de gemeente aan een veilige en prettige woonomgeving, maar zegt daarbij het algemene (Edese) belang niet uit het oog te verliezen.

De nieuwste ABEO leden zijn Nils Christe en Annegien Sneep. Zij zijn lid geworden van ABEO omdat zij dit eigenlijk vanzelfsprekend vinden. Zij vinden het belangrijk dat via ABEO het onderlinge contact in de wijk toeneemt en dat signalen vanuit de buurt op een goede manier terecht komen bij de gemeente.

Zij ontvingen als welkomstgeschenk een taart van bakker Snippenberg met daarop het ABEO logo. De taart is gedeeltelijk gesponsord door de bakker, die in Ede Oost een filiaal heeft en dus veel ABEO- leden over de vloer krijgt.

De wijk heeft in totaal ongeveer 750 postadressen waarvan nu dus al een derde lid is van ABEO, maar nieuwe leden zijn natuurlijk welkom. Via de website www.abeo.nl kunnen zij meer te weten komen over de doelstelling en activiteiten van de belangenvereniging en kunnen bewoners van Ede Oost zich eventueel opgeven als lid.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie