'Bovenste Beste Burger' opent expositie Jan Wolff

26 november 2010 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Bovenste beste burger van Lunteren Tjip Timmer heeft woensdagochtend een nieuwe expositieruimte geopend in het hart van het dorp Lunteren. De eerste tentoonstelling 'Vreemde vogels' is van de Lunteraan Jan Wolff, met schilderijen van vogels, dieren en landschappen.

De  schilderstukjes hebben veelal een klein formaat en zijn uitgevoerd in acrylverf, van naturel tot herfstkleuren. Bovendien zijn in de expo-ruimte ook bijdrages te zien van twee kinderen van Wolff: Jan Wolff junior en Gerjo Hazeleger-Wolff.

Een extra motivatie voor de schilder om dit te doen, is dat een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar een zorgwoning voor gehandicapte kinderen. Dat is stichting Pim, Oude Tilburgselaan 16, 4849 PN Dorst. Mensen kunnen ook storten op rekening 1219.22.529 tnv Stichting Pim.

De openingstijden van de expositieruime zijn: woensdag en vrijdagmiddag van 13.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. De ruimte is in het pand schuin tegenover de Oude Kerk in de Dorpsstraat, waar voorheen antiek werd aangeboden.

foto's:

Tjip Timmer opent de tentoonstelling.

Jan Wolff schildert zelf.

Belangstellenden van de expositie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie