Eerste ronde wintercross MAC Harskamp

29 november 2010 om 00:00 Sport

HARSKAMP - Het zware zandcircuit Dabbelo is al vele jaren het toneel van de Winter MX-Cup, georganiseerd door MAC Harskamp. Zondag 5 december, zal als de weersomstandigheden meewerken, de eerste wintercross worden verreden.

Op het 1500 meter lange circuit gelegen op het ISK terrein Harskamp nabij Hoenderloo, houden diverse toppers de conditie op peil in de winter in een spannende competitie. Inmiddels is de Winter MX-cup uitgegroeid tot een traditie voor veel crossliefhebbers en wordt er reikhalzend uitgekeken naar het begin van het winterseizoen.

Tijdens de Winter MX-cup zullen alle soloklassen vanaf 65cc aan de start verschijnen. Vrijwel altijd een spektakel zonder weerga.

De wedstrijden om de Winter MX-Cup gaan dit seizoen over zes wedstrijden. Gereden wordt op de volgende data: 5 december 2010, 19 december 2010, 9 januari 2011, 23 januari 2011 en 6 februari 2011. Mocht een wedstrijd eventueel worden afgelast wordt deze een week later ingehaald.

Deelnemers kunnen vanaf 08.30 uur inschrijven. De trainingen starten om 09.15. Vanaf 11.00 uur zijn de officiële wedstrijden. Een spectaculair festijn dat voor de toeschouwers goed te volgen is.

Het circuit ligt op het militaire terrein van het ISK Schietkamp Harskamp. Het is alleen bereikbaar vanaf de Apeldoorneseweg tussen Otterlo en Hoenderloo/Apeldoorn.

Vanuit richting Ede/Otterlo ligt de ingang aan de linkerkant net voor de camping Oase. Er staat bij de ingang tijdens wedstrijden een bordje langs de weg. Hier in rijden en de verharde weg blijven volgen totdat er verplicht rechtsaf moet worden gegaan. Na ca. 300 m de verharde weg met een bocht naar links volgen. Dan de bult op en over, vervolgens direct achter de bult ligt het circuit aan de rechterkant.

Vanuit richting Apeldoorn, Hoenderloo links laten liggen en direct na de camping Oase rechtsaf de ingang van het militaire terrein op. Meer informatie: www.macharskamp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie