Trainer Jan Fluit na seizoen weg bij VVA'71

8 december 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - VVA'71 en trainer Jan Fluit uit Ede gaan na dit seizoen uit elkaar. De Achterbergse club gaat voor het komende voetbalseizoen 2011/'12 op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Dit heeft de clubleiding dinsdagavond de A-selectie laten weten. De eersteklasser is van mening dat na vier seizoenen de selectie en de vereniging aan een nieuwe trainer, een nieuwe aanpak en verfrissing toe is.

,,Niet omdat we op elkaar zijn uitgekeken", benadrukt voorzitter Johan van Kouterik. ,,Integendeel, Jan is een prima trainer, ligt goed binnen de groep en de club. En na drie succesvolle seizoenen presteert het eerste elftal als debutant in de eerste klasse ook dit seizoen tot nu toe meer dan voortreffelijk."

,,Het eerste jaar werden we kampioen", somt Van Kouterik op. ,,Het tweede jaar kwamen we tot de finale van de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse en vorig seizoen, het derde jaar, was er promotie naar de eerste klasse. En nu dit vierde seizoen gaat het tot dusverre ook crescendo."

Na met Jan Fluit de sprong van de derde naar de eerste klasse gemaakt te hebben vindt de club toe te zijn aan een nieuwe fase en daarbij past vernieuwing. Van Kouterik: ,,En misschien is het wel zo dat niet alleen VVA'71 maar ook Jan zelf aan een nieuwe uitdaging toe is. Door tijdig duidelijkheid te scheppen kunnen zowel VVA'71 als Jan Fluit zich rustig oriënteren op een nieuwe invulling. En we hopen van harte dat de goede lijn van de eerste competitiehelft in de rest van dit seizoen wordt doorgetrokken zodat we niet alleen in goede harmonie uit elkaar gaan, maar ook kunnen terugzien op en een prettige, en buitengewoon succesvolle samenwerking."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie