Mozaieken bij Berbar Bennekom!
Mozaieken bij Berbar Bennekom! De Knutseljuf Ede

Workshop Gooi-het-mooiste-servies-kapot-en-mozaïek-ermee!

22 maart 2018 om 15:16 lokaal Deel je nieuws

Het mag nu! Gewoon, omdat het kan, mooi servies kapot gooien! Heerlijk! Dat heb je vast niet vaak gedaan, expres servies laten vallen of kapot slaan? 

Kies het mooiste servies uit de servieskast bij Berbar, en maak er scherven van. Daarmee maak je een eigen, persoonlijke gemozaïekte decoratie. Gebruik de mooiste en leukste scherven, glasstenen, steentjes, schelpen, e.d. en maak een mooie mozaïek in houten lijst. Dan wordt er gevoegd en ondertussen natuurlijk een heerlijk hapje en drankje genuttigd. Eigen verzonnen tekstjes schrijf je op de scherven, waar en hoe je zelf wilt.

Hang hem aan de muur, boven de openhaard, in de keuken of decoreer hem op de gangtafel. Het is ook een prachtig en persoonlijk cadeau om aan iemand te geven bij een verjaardag, bruiloft, geboorte, etc. 

Het kan nu, bij Berbar in Bennekom (Gelderland, aan de A12 bij Wageningen). En dit is niet zomaar een gewone mozaïekworkshop voor volwassenen, deze middag wordt heel bijzonder!

Woensdagmiddag 18 april van 13:30 - ong.16:00 uur bij Berbar in Bennekom (Gelderland)

Je ontwerpt dus een eigen wanddecoratie, ieder werkstuk wordt persoonlijk en uniek. Het wordt een gezellige middag, met natuurlijk heerlijke hapjes en sapjes/drankjes erbij. Leuk om te doen als vrijgezellenfeestje, uitje met collega's, samen met vriendinnen, familie of kennissen, maar ook alleen ben je van harte welkom en kan je je aanmelden! 

Reserveer snel, want vol is echt vol. Mail naar ilse@deknutseljuf.nl 

Of kijk voor meer informatie even op internet: https://y.is/lpoXw 

Wil je wel komen, maar kan je niet op die datum, stuur dan ook even een bericht. Er zijn wegens enorme interesse al meerdere data in de planning. Wil je met een grote groep komen, dan kunnen wij ook een aparte datum inplannen. 

De kosten zijn slechts € 22,50 p.p. incl. materialen en hapjes/drankjes. 

Bij Berbar is heel veel mogelijk!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie