Afbeelding
Politie Ede

Serie-inbreker blijkt 16-jarige jongen uit Ede

23 maart 2018 om 07:23 lokaal

EDE Na een aantal maanden onderzoek is de politie een 16-jarige serie-inbreker op het spoor die verdacht wordt van het plegen van meerdere inbraken in Ede. De politie kwam de jonge inbreker op het spoor, onder andere naar aanleiding van een woninginbraak aan de Rodestein en de Bosrand in Ede. 

In de ochtend van donderdag 16 november vorig jaar kwamen de bewoners van een woning aan de Rodestein thuis na een dagje te zijn weggeweest. Meerdere deuren waren flink beschadigd en in de woning troffen de bewoners een enorme ravage aan (foto's). Ook bleek een grote som geld te zijn gestolen.

De politie deed een sporenonderzoek en stelde een buurtonderzoek in. Uit het onderzoek blijkt nu dat de verdachte, een jongen van 16 jaar uit Ede, vermoedelijk ook in meerdere woningen in Ede heeft ingebroken, waaronder op de Dr. Ir. Vondelingpark en de Bosrand.

GETUIGEN Hoewel de politie de verdachte op het spoor is, komt de politie nog graag in contact met getuigen die meer informatie hebben. Wie meer weet van de inbraken of informatie nog niet met de politie gedeeld heeft, kan dit doen via een privébericht op Facebook of door anoniem te bellen naar 0800 7000. 

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie