BIT.NL zet kledingsponsor in de etalage

20 april 2011 om 00:00 Sport

Boute maakt op zijn beurt gebruik van de contacten en expertise van tafeltenniskenner Thieu van Vroenhoven.

EDE - ,,Na vergelijkend warenonderzoek is er uiteindelijk voor gekozen een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan met Sport Europe voor alle tafeltennis sportmaterialen”, meldt Jan Mostert namens tafeltennisvereniging BIT.NL. Wim van Ooijen, voorzitter van de Edese club, tekende onlangs een contract met voormalig international Frank Boute, directeur van Sport Europe.

Sport Europe is ook de vaste partner van de Nederlandse Tafel Tennis Bond (NTTB), die onder meer bij het midden- en kleinbedrijf, grote voetbal- en hockeyclubs en scholen de komende periode tafeltennistafels gaat plaatsen met het doel de tak als breedtesport te vergroten.

Bedrijvencompetitie

Het was dan ook geen toeval dat de verbintenis ondertekend werd op donderdag, de speelavond van de bedrijvencompetitie van Ede Stad en BIT.NL.

BIT.NL verbindt zich voor drie jaar aan Sport Europe met een reclamebord en een vitrine met tafeltennisartikelen. De nieuw sponsor betaalt hiervoor een vast bedrag per jaar.

Korting

TTV BIT verplicht zich hiermee alle tafeltennismaterialen via Sport Europe te betrekken, waardoor de vereniging in aanmerking komt voor een aantrekkelijke verenigingskorting waarbij de leden, mits zij via contactpersoon Michiel Schimmel bestellen.

De leden krijgen 10 procent korting op de vastgestelde winkelprijzen voor particulieren. Het resterende deel van de korting vloeit in de clubkas.

Toernooien

Ander onderdeel van de overeenkomst is dat Sport Europe de sponsor wordt van ons jaarlijkse koppelvoorgifttoernooi senioren dat op vrijdag 13 mei weer begint en het bedrijf sportprijzen ter beschikking zal stellen.

Eveneens zal er een koppeling plaatsvinden bij het jaarlijkse 35+ toernooi dat dit jaar voor zondag 18 september 2011 staat gepland.

Rubbers en bats

,,Dus leden. Voor jullie en de vereniging is het extra interessant alle tafeltennisartikelen zoals rubbers, bats, et cetera te bestellen via onze vaste contactpersoon Michiel Schimmel”, maakt Mostert nog eens duidelijk.

Foto:

Van links naar rechts: Frank Boute, Wim van Ooijen. Michiel Schimmel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie