De Kroonschijf kijkt vooruit

29 juni 2011 om 00:00 Sport

EDE - De Edese damclub De Kroonschijf heeft een prima seizoen achter de rug. In de Gelderse hoofdklasse werd een gedeelde derde plaats bereikt.

Spelers als Aart Jochemsen (15 uit 10), Peter Hoogteijling (13 uit 10) en Wim Lammers (13 uit 10) waren zeer productief. Ook het tweede team en derde team handhaafden zich probleemloos in de Gelderse eerste en tweedeklasse.

Evert Jochemsen werd clubkampioen voor Michel Hendriksen en Piet Postema. Ook komend seizoen hoopt de Edese hoofdklasser een woordje mee te spreken in de damwereld. Dat zal gaan zonder de uit Barneveld afkomstige Ab van Ingen. Hij keert terug naar BDSV. Piet Postema zal zijn plaats innemen.

Verder zal de samenstelling van het eerste team weinig veranderingen ondergaat. Ook topspeler Peter Hoogteijling blijft beschikbaar. Of dat voor elke wedstrijd geldt, wordt nog bekeken.

De Edese dammers starten het nieuwe seizoen op maandag 29 augustus. Vanaf die dag is iedereen weer welkom.

Dit geldt zeker ook voor jeugddammers, die vanaf 19.00 uur welkom zijn. Zij kunnen dan damlessen krijgen van een ervaren dammer. Ook volwassenen die een keer een ‘steentje’ willen leggen zijn welkom. Dat kan in het clubgebouw: Korenbloemlaan 9a, Ede.

: Meer info: www.kroonschijf-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie