Botsing met auto

6 juli 2011 om 00:00 Regio

WEKEROM - De provincie Gelderland begint woensdag 13 juli met onderhoud van het asfalt van de N801. Er wordt een nieuwe deklaag aangebracht vanaf de rotonde Edesestraat tot de Werftweg in Wekerom.

Het werk wordt overdag uitgevoerd en is naar verwachting op donderdag 21 juli klaar. Tijdens het werk wordt het verkeer omgeleid. De omleiding staat met borden aangegeven.

BNENNEKOM - Op de Grintweg in Wageningen is in de nacht van donderdag op vrijdag een 19-jarige jongen uit Bennekom met diverse verwondingen op straat aangetroffen. Onduidelijk is hoe de jongen aan zijn verwondingen komt. De jongen is naar het ziekenhuis gebracht.

Voorbijgangers zagen de jongen rond drie uur gewond op straat liggen naast zijn fiets. Daarop werden gelijk de hulpdiensten gewaarschuwd. De jongen vertelde dat hij was aangereden. Na uitgebreid politieonderzoek werden echter geen sporen aangetroffen die een aanrijding konden bevestigen. Het is voor de politie nog een raadsel waardoor de Bennekommer zijn verwondingen heeft opgelopen.

BENNEKOM - De politie in Bennekom heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 19-jarige Bennekommer en een 20-jarige Wageninger aangehouden wegens vernieling. De twee mannen zouden enkele auto’s hebben beschadigd.

Rond half drie zagen surveillerende agenten twee jongens over de Selterskampweg fietsen die enkele vuilcontainers omver trapten.

De twee konden niet worden tegengehouden, waarna ze hun weg richting het centrum van Bennekom vervolgden. Tijdens de achtervolging zagen agenten de twee tegen enkele geparkeerde auto’s trappen.

De 20-jarige Wageninger werd op de Kerkhoflaan in de kraag gevat en de 19-jarige Bennekommer kon op de Bergakkerweg worden achterhaald.

De twee waren in kennelijk beschonken toestand en zijn voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau.

OTTERLO - De politie heeft maandagavond een 31-jarige man uit Otterlo in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit.

Rond 22.00 uur kreeg de politie een melding dat bij een ruzie op het Kuiperplein in Ede tussen een man en een vrouw ook een mes zou zijn gezien. De 31-jarige Otterloër voldeed aan het signalement van de man en agenten zagen de man over de Apeldoornseweg richting Otterlo fietsen. In de fietstas van de man werd een mes aangetroffen en in beslag genomen. Vervolgens werd de Otterloër voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau.

HARSKAMP - Een 45-jarige man uit Putten raakte zaterdagochtend licht gewond na een botsing met een auto. De man fietste op de Westenengseweg door de bocht in de richting van Wekerom. Doordat de fietser de binnenbocht nam, kwam deze in botsing met de auto van een 23-jarige vrouw uit Wekerom. Hierdoor liep de auto schade op en liep de fietser wondjes aan zijn gezicht op. De man is na controle door de ambulance zelf naar het ziekenhuis gegaan om een wondje te laten hechten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie