Jan Klaassen en Katrijn vieren feest

17 augustus 2011 om 00:00 Cultuur

EDE - Poppentheater de Toverbezem verzorgt zaterdag 27 augustus twee speciale heideweekvoorstellingen van 10.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur.

In het eigen theatertje aan de Nachtegaallaan verzorgt Poppentheater De Toverbezem de speciaal geschreven voorstelling ,,Jan Klaassen en Katrijn vieren een feestje’’. In deze voorstelling doet Katrijntje mee aan de grote Heideweek-taarten-bakwedstrijd. Volgens Jan Klaassen is het wel duidelijk dat Katrijntje gaat winnen want hij kan het weten dat zijn Katrijntje de allerlekkerste taarten van de hele wereld bakt.

Maar voor Katrijntje is het toch weer een hele uitdaging om de allerlekkerste slagroomtaart te bakken, dat is een hele klus. Als de taart helemaal klaar is vindt Jan dat er wel even geproefd moet worden want hoe weet je anders of hij wel echt heel lekker is. Jan nodigt iedereen uit. Zelfs de Heidekoningin en prinses worden uitgenodigd want dat zij de taart lekker vinden is natuurlijk heel belangrijk.

Alleen komt er ook nog iemand die niet uitgenodigd is maar wel van de taart wil proeven. Zal hij er een grap mee uithalen? Jan Klaassen krijgt het natuurlijk allemaal van de kinderen in de zaal te horen en ze zullen hem wel even moeten helpen. Gelukkig komt het dan allemaal weer goed en zo kan er aan het einde van de voorstelling gelukkig echt een feestje worden gevierd.

In de pauze krijgen de kinderen iets lekkers en een pakje drinken, Voor de volwassenen is er een kopje koffie of thee en als het weer het toelaat kan iedereen in de pauze even lekker naar buiten op het schoolplein. Na de pauze wordt er een leuke knutsel gemaakt die aansluit bij het verhaal.

Entreeprijs is 5 euro per persoon. Reserveren kan via www.DeToverbezem.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie