Red Hot Chili Peppers live op witte doek CineMec

24 augustus 2011 om 00:00 Cultuur

EDE - De populaire Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers speelt op dinsdag 30 augustus in Keulen. De twee uur durende show is live via satelliet in High Definition te zien in CineMec Ede.

Alle fans die geen kaartje hebben voor het uitverkochte live concert in Ahoy Rotterdam in oktober of die zich willen opwarmen zitten goed bij CineMec. Daar wordt de theaterzaal omgetoverd tot een echte concertzaal waar de voeten van de vloer kunnen.

Speciaal voor deze live-registratie tovert CineMec het ExpoTheater om tot concertzaal. In de ‘CineMec Music Hall’ gaan voor het eerst de stoelen omhoog en ontstaat er een vlakke vloer met vrije rock-, staan- en zitplaatsen. CineMec is de enige bioscoop waar dat mogelijk is en is daarom uitermate geschikt voor concertvoorstellingen als deze.

Na vijf jaar komt de band met hun nieuwe album: ‘I’m With You’. Het viertal brengt tijdens de concertregistratie de nummers integraal ten gehore, aangevuld met hun grootste hits. Vijf jaar na hun laatste cd ‘Stadium Arcadium’ zijn de Red Hot Chili Peppers terug met een nieuw album en een wereldtournee. Het optreden dat op 16 oktober in Ahoy gepland staat was binnen 5 minuten uitverkocht.

Het nieuwe album ‘I’m With You’ verschijnt op 26 augustus in Nederland.

De aanvang is 21.00 uur. Zaal open om 20.30 uur. Er is een voorprogramma van een half uur met interviews. Het concert duurt 90 minuten. Prijs: 15 euro, studenten 12,50 euro.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie