Rietberg Hoorzorg opent aan Veenderweg

31 augustus 2011 om 00:00 Ondernemend

EDE - ‘Waarom hoor ik met mijn hoortoestel niet precies wat ik wil?’ Om onder andere deze vraag beantwoord te krijgen kunnen belangstellenden terecht bij een nieuwe hoortoestelwinkel in Ede. Rietberg Hoorzorg heeft haar deuren geopend aan de Veenderweg 107.

Rietberg kwam in 1995 wonen en werken in Ede. Hij begon hier in een buitendienst functie en legde ringleidingen aan en verzorgde hoortoestelservice in diverse zorgcentra in het Gelderse Vallei gebied. Hierdoor werd zijn interesse gewekt voor het helpen van mensen met een gehoorprobleem. Dit heeft hem doen besluiten om een opleiding te volgen tot gediplomeerd audicien. Recentelijk is hij geslaagd voor de opleiding tot triage audicien en voldoet hiermee aan de strengste eis van zorgverzekeraars.

Daarnaast heeft Rietberg zich de afgelopen jaren kunnen specialiseren in draadloze oplossingen die gebruikt worden naast hoortoestellen. Rietberg heeft vooral veel slechthorende kinderen in het onderwijs, maar ook veel volwassen op hun werkplek kunnen helpen aan betere leer- en werkomstandigheden.

Het verstaan in rumoer of op afstand is voor veel hoortoesteldragers lastig om aan een gesprek te kunnen deelnemen. Rietberg heeft veel ervaring opgedaan in het aanmeten van hoortoestellen en communicatie apparatuur en heeft gezien dat er voor veel slechthorenden in deze situaties nog veel te winnen valt.

Rietberg Hoorzorg, Veenderweg 107, Ede, Telefoon: 0318-769024, www.rietberghoorzorg.nl, Email: info@rietberghoorzorg.nl. Gratis parkeren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie