Per Lei: Onderscheidend in dameskleding en schoenen

7 september 2011 om 00:00 Ondernemend

EDE - Al wandelend door de Grotestraat in Ede vallen de luifels met grote letters PER LEI meteen op. In strak Italiaanse zwart wit design voor bijzondere dameskleding en nu ook voor schoenen.

Per Lei voert diverse stijlen en merken in damesmode. Vaste klanten komen soms doelbewust voor de uitgebreide Marccain collectie. Maar ook de collecties van Sarah Pacini, Save the Queen, Halé Bob en Pianura Studio hebben elk een eigen karakter. Het merk Raffaello Rossi is erg gewild bij klanten van Per Lei vanwege de goede pasvorm van de pantalons. Naast een paar vaste merken zijn er elk seizoen nieuwe merken. Voor de komende wintercollectie is daar het merk Riani bijgekomen. Dit alles draagt bij aan het beeld dat Ellen wil maken voor de modebewuste vrouw en vanaf dit seizoen horen daar ook schoenen bij.

,,Wij hebben voor deze winter drie merken in gekocht, die de behoefte vervullen in het luxere segment schoenen. De merken zijn Panara, Kop en Staart en Roberto d’Angelo. Dit zijn elk verschillende stijlen die sterk aanvullend werken op de kledingcollecties van Per Lei”, vertelt Ellen van den Engel .

Roberto d’Angelo is vooral bekend om zijn laarzen en tassen. De modellen hebben een elegante uitstraling. Het is echt een laarzencollectie voor de modebewuste vrouw die van apart schoeisel houdt en zich iedere dag wil onderscheiden.

Kop en Staart kenmerkt zich vanwege zijn eenvoud en kwaliteit, het is eigenzinnig maar tegelijkertijd modisch van karakter en bovendien draagbaar en comfortabel. Uitgevoerd in diverse hoogwaardige leerkwaliteiten en in mooie kleuren en kleurcombinaties. Uitgangspunt van de collectie van Panara is werken met hoogwaardige leersoorten. Een strak en tijdloze vormgeving in mooie materialen, kleuren en met een perfecte pasvorm.

Ellen geeft aan wat de nieuwe wintertrends zijn die zij gekozen heeft voor haar klanten: ,,Je ziet momenteel veel breisels. Zowel in grove als fijne uitvoeringen. Daarnaast hebben we naast zwart ook veel blauw, dat heet dan ‘het nieuwe zwart’. Bij laarzen zie je ook weer wat lagere schachten. En er is weer een praktische variant hak, die iets lager is. Het was jaren of plat of hoog, maar er tussenin mag weer. De winter heeft afgelopen jaar erg lang geduurd, dus hebben de meeste mensen hun winterse kleding lang genoeg kunnen dragen. Tijd dus voor vernieuwing.”

Per Lei is in deze tijd van de groei van grote modeketens uniek te noemen. Een verrassende zaak met onderscheidende labels. In het hartje van Ede, maar met internationale allure en met zeer persoonlijke aandacht voor de vrouw. Dat uit zich in het creatieve advies, het kopje koffie of een ander lekker drankje, maar ook in het feit dat Per Lei op afspraak buiten winkeltijden voor de klant klaarstaat.

De najaars/wintercollectie van Per Lei is voor iedere vrouw een droom! Nieuwsgierig? Kom snel een langs bij Per Lei en laat u verleiden door de laatste modetrends.

Per Lei

Grotestraat 66, 6711 AN Ede

Telefoon: 0318-656050

Foto:

Ellen van den Engel: ,,Per Lei heeft internationale allure met een zeer persoonlijke aandacht voor de vrouw.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie