Doelpunten: Kiki Bakker 0-1; Fien de Leeuw 0-2; Kirsten Knot 1-2.

7 september 2011 om 00:00 Voetbal

De eerste competitiewedstrijd voor de DTS vrouwen is zaterdag in een beschamende 1-2 nederlaag geëindigd.

Ter Leede 2 kwam op bezoek in Ede, maar viel voetballend gezien tegen.

Maar DTS leek op sportpark Inschoten niet te beseffen dat de competitie was begonnen, gezien het nonchalante spel.

De Edese vrouwen creëerden voldoende kansen, maar gingen hier niet effectief mee om.

De tegenstander daarentegen wel. In de 26e minuut stond de 0-1 op het scorebord. Veertig minuten later wisten de bezoeksters de marge te verdubbelen.

Pas in de 82e minuut zag de thuisclub kan wat terug te doen. Kirsten Knot bracht de spanning terug, maar dat bleek aan de late kant.

Onnodig puntverlies in de seizoensopening was het gevolg.

Zaterdag reist de Edese groep voor de tweede partij in de landelijke hoofdklasse af naar Groningen om daar tegen The Knickerbockers te voetballen.