Doelpunten: Karley Berghuis 0-1; Jeroen Fraanje 1-1.

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

,,Achteraf gezien hadden we het voor de rust moeten beslissen tegen Vierhouten. Het had gezien de kansen 3 of 4-0 moeten staan. We waren heer en meester. Maar vergaten te scoren’’, keek Jan Fluit terug.

De Edese gemeenteambtenaar had alles netje genoteerd. ,Jeroen Fraanje over, Jaco Jacobs via de keeper tegen de lat, Evert Jan Luttikhuizen over, een omhaal van Fraanje net langs de paal, een rolletje op 10 meter afstand van het doel van Fraanje en nog een kans van dezelfde afstand van Marco Bouw. Daar stelde Vierhouten alleen een vrije trap tegenover.’’

,,Van het grote verschil van voor de rust was na de thee weinig meer over. Het was toen gelijkwaardig’’, stelde Fluit. De bezoekers kwamen halverwege uit een scrimmage op voorsprong door Karley Berghuis. Drie minuten later vloog een poging van Franje via een tegenspeler over de doelman van Vierhouten tegen de touwen: 1-1.

Jacobs en Fraanje hadden nog de mogelijkheden op een Wekeromse winst. Aan de andere kant behoedde invaller doelman Wilco van de Kamp met twee prima reddingen dat SDS in ieder geval het eerste punt van het seizoen scoorde.