Doelpunten: Meloudi Zaki 1-0, 2-0; Rashid Benchicar 3-0; Jasper Meijer 3-1; Martijn Meijer 3-2; Gino Garos 4-2; Christiaan Koopman 5-2.

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

Otterlo kent een valse start. Na de 3-7 opening tegen VVOP, ging de formatie van Fred van Zutphen tegen Swift’64 opnieuw de bietenbrug op: 5-2.

Of het de sfeerloze entourage was, of het warme weer, in feite verloor Otterlo de wedstrijd al na vijf minuten. Eric Lagerweij kopte tekort terug. Ruud Bettink kon alleen ten koste van een overtreding corrigeren. Het gevolg: rood Bettink en een benutte strafschop van Meloudi Zaki.

Otterlo, dat speelde zonder de geblesseerde Laurens Foekens en de vakantievierende Lars Spans, krabbelde nog wel terug. Maar kansjes voor Robin Koning en de op het randje spelende Ivo Bakker leverden geen resultaat op. Ook werd nog tevergeefs een strafschop geclaimd.

In het tweede bedrijf verhoogde Zaki de score naar 2-0. Toen Rashid Benchicar de 3-0 aantekende, leek het te zijn gelopen. Maar invaller Jasper Meijer scoorde de 3-1, en zijn broer Martijn lukte het de rebound van de vrije trap van de invaller binnen te schieten: 3-2. Maar Gino Garos en Christiaan Koopman bepaalden de eindstand op 5-2. Dat betekende al weer de elfde en twaalfde tegentreffer van dit seizoen. Daarmee sluit Otterlo de rij van de derde klasse B.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie