Doelpunten: Jeffrey van den Brink 1-0; Rence van der Wal 1-1; Tim Krux 2-1; Rob Knul 3-1; Maurice van der Wilt 4-1.

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

Bennekom staat weer met beide benen op de grond. Bij Sparta Nijkerk werd een verdiende 4-1 nederlaag geleden. Bennekom speelde niet goed. Vooral de vleugelverdedigers Rik van Leeuwen en Marco van Rooijen beleefden een vervelende middag. Van Rooijen moest er tegen zijn oude club met twee keer geel vroegtijdig van af moest. De snelle 1-0 kwam dan ook vanaf de vleugel.

De 1-1 van Rence van der Wal was een meevaller. Doelman Fabian Bouwman verkeek zich op de breed gelegde dwarrel vrije trap. Het restant van de eerste helft was achteraf Bennekoms beste periode. De strijd ging gelijk op. Rence van der Wal en Kevin Sissing (bovenkant lat) hadden kansen op de 1-2. Dat was ook het geval net na de rust. Waar Van der Wal zelf voor een doelpunt ging, was breed leggen op Sissing een betere optie geweest. De 2-1 van Krux na 52 minuten spelen betekende eigenlijk de beslissing. Bennekom zakte in elkaar en liep alleen nog achter de feiten aan. Rob Knul en een strafschop van Van der Wilt (overtreding van Rooijen op Rachid Maamri) bepaalden de eindstand op 4-1.