Doelpunten: Eveline Zech 0-1; Kirsten Knot 0-2; Renate Vonk 0-3; Jorie Schepers 0-4; Andrea Nagel 0-5.

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

Na de nederlaag van vorige week, deden DTS vrouwen zaterdag wel goede zaken. In Groningen werd gespeeld tegen oude bekende The Knickerbockers.

Binnen zeven minuten stond het 0-2 voor de bezoekers door doelpunten van Eveline Zech en Kirsten Knot. Renate Vonk zorgde voor een riante 0-3 ruststand in de 33e minuut.

De thuisploeg kon vrij weinig terugdoen omdat de Edese verdediging de meeste aanvallen onderschepte. Was dit niet het geval, dan stond daar altijd nog de sterk keepende Tiffany Loeven, die haar doel knap schoon hield. In de 69e minuut maakte Jorie Schepers, die even later met een klaplong (bleek later) het veld moest verlaten na een botsing met een Groningse, de 0-4.

De net in het veld gekomen Andrea Nagel zette iets later de stand op 0-5, waarmee de wedstrijd was beslist.

De eerste drie punten zijn dus binnen. Zaterdag komt ‘t Zand naar Ede. Deze ploeg schakelde DTS ruim twee jaar geleden uit voor promotie naar de Hoofdklasse. Om 15.00 uur wordt afgetrapt op sportpark Inschoten.