Doelpunten: Jelle Neumann 0-1; Karel Pater 1-1; Arnand van Norel 2-1; Aldo van Norel 3-1.

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

Harskamp was de enige zaterdagclub die op de tweede speeldag de volle winst pakte. Een goede tweede helft zorgde voor een 3-1 zege op De Glind.

,,De eerste helft was veel te slap van onze kant’’, oordeelde Jan Willem Pol. ,,De Glind was ook agressiever. De 0-1 van Jelle Neumann na een half uur was verdiend. Eerlijk gezegd ontsnapten we aan een grotere achterstand. Zij lieten nog een paar honderd procent kansen liggen.’’

Met het wijzigen van 4-4-2 naar 4-3-3 en het vragen om meer beleving, was er in de tweede periode een heel achter Harskamp te zien. ,,Het lukte ons De Glind vast te zetten.’’ Karel Pater vertaalde dat in de 1-1. Met een ‘half volley’ bracht Arnand van Norel de legerplaatsbewoners op voorsprong. ,,Omdat Arnand al een paar kansen had gemist, dacht ik: het zal vandaag wel niet lukken’’, bekende Pol.

Met de 2-1 was het gebeurd. Omdat Arnand van Norel broer Aldo in staat stelde nog een keer te scoren, gaat de 3-1 de boeken in. ,,Na de tegenvaller tegen Prins Bernhard, is dit mooi meegenomen’’, eindigde de trainer.