Doelpunten: Jurgen van de Wijst 1-0; Kenny Nillessen 2-0; Martin Rozeboom 2-1, 2-2.

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

Arbiter Rutten was het na 63 minuten zat. Het commentaar op de leiding van Germania kant. Nadat eerder doelman Kay Veldhuis wegens een grove belediging al van het veld was gezonden en er een tien minuten afkoelingsperiode was ingevoerd, besloot de scheidsrechter het duel te staken. Op dat moment stond het 2-2. ,,Ik weet zeker dat als de wedstrijd gewoon was uitgespeeld, wij hadden gewonnen’’, stelde Mike Denissen klip en klaar. ,,Wij waren al terug gekomen van een 2-0 achterstand. Daarvoor en voor het feit dat wij niet gingen meedoen met Germania, moet ik mijn ploeg een compliment geven.’’ Nadat binnen 45 seconden beide ploegen al een kans om zeep hadden geholpen, viel binnen drie minuten de 1-0 voor Germania. Het werd ook nog 2-0 doordat Geoffrey van de Kamp onbedoeld een schot van richting veranderde. Het van positie wisselen van Bryan Voois en Geoffrey van de Kamp bracht de rust in de Edese gelederen terug. Van de Edese kansen wist Martin Rozeboom de 2-1 aan te tekenen. Toen dezelfde Rozeboom de 2-2 maakte, waren de reacties van de thuisploeg aanleiding voor Rutten om er mee te stoppen.