Doelpunten: Florencio Cornelia 0-1; Rence van der Wal 1-1; Ricardo Macnack 1-2; Florencio Cornelia 1-3.

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

Bennekom heeft nu ook op eigen veld de eerste nederlaag moeten incasseren. In een zwakke wedstrijd toonde Young Boys zich de minst slechte: 1-3. Met scheidsrechter Roelof Luinge en ‘IJzeren’ Rinus Israël op de bank bij de ploeg uit Haarlem, vielen de eerste drie kwartier geen doelrijpe kansen te noteren. Kevin Sissing was in de openingsminuut nog het meest gevaarlijk geweest. Ook in het tweede bedrijf bleef Bennekom grossieren in balverlies. De gasten toonden zich net iets slimmer en handiger. Na balverlies van Rence van der Wal, wist Florencio Cornelia de 0-1 aan te tekenen.

De net ingevallen Clint van der Wal, voor de weer herstelde Rogier Wissink, kopte een vrije trap van Rogier Gerritsen op de lat. Een kwartier voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. Na een individuele actie van Sissing, was het Rence van der Wal die bij de tweede paal scoorde.

De 1-1 bleef twee minuten in stand. Na een onoverzichtelijke situatie bij een corner waar paal en lat werd geraakt, tikte Ricardo Macnack de 1-2 binnen.

In de extra tijd besliste Cornelia het duel definitief.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie