Doelpunten: Eveline Zech 1-0; Kirsten Knot 2-0; Karin Stevens 2-1; Linda Helbling 3-1.

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

Uit Tilburg kwam zaterdag oude bekende ‘t Zand op bezoek in Ede voor de derde competitiewedstrijd in de hoofdklasse. Net als vorige week begon DTS sterk. De blauwwitten zorgden voor een 1-0 ruststand via Eveline Zech die in de rebound kon binnenschieten nadat de keepster eerst een schot van Linda Helbling wist te keren. Toen na rust werd afgetrapt, lag de 2-0 al na 35 seconden binnen. Op voorgeven van Zech tikte Kirsten Knot in. Al snel deed ‘t Zand wat terug via de voormalig spits van het Nederlands elftal, Karin Stevens. Een vrije trap plaatste zij in de linkerhoek: 2-1. DTS maakte het fraai af in de 58e minuut. Een vrije bal van Cynthia de Geus werd, nadat deze was doorgekopt en bij Linda Helbling belandde, door laatstgenoemde ineens op de slof genomen: 3-1.

Vrijdagavond wordt vriendschappelijk gevoetbald en wel tegen de vrouwen van eredivisionist Telstar. Aanvang: 19.30 uur op sportpark Inschoten.