Doelpunt: Harrold Niemeijer 1-0.

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

,,Qua voetbal was het van ons de minste wedstrijd tot nog toe. We gingen teveel mee met het spel van DSV van lange ballen en het aangaan van duels. Toch waren wij de beste ploeg. Daarom is de uiteindelijk zege van 1-0 dik verdiend’’, oordeelde Fred van Zutphen. De trainer zag dat zijn equipe goed begon. ,,Harrold ‘Harry’ Niemeijer kapte een man uit, maar zag de keeper goed redden. We kregen ook vijf corners op rij. Het wachten was op een doelpunt. Die viel niet omdat Jeroen Janssen hoog over schoot. Uiteindelijk kwamen we goed weg toen Melvin Gerritsen op slag van rust goed optrad.’’ ,,Na rust gingen we wel meer voetballen. Groots was het zeker niet. Omdat ‘Harry’, Jeroen Janssen en Martijn Meijer verzuimden de kansen af te maken, bleef het 0-0. Tot de 82ste minuut toen ‘Harry’ rand zestien meter de bal kiezelhard binnen schoot. Echt een bevrijding.’’,,Omdat wij achteruit gingen lopen, en DSV een mannetje doorschoof, was het nog even billen knijpen’’, bekende Van Zutphen. ,,Dat het 1-0 bleef, maakte mij een gelukkig man.’’