Doelpunten: Remco Speelziek 0-1; Dave Magee 0-2, Martin Speelziek 0-3; Dave Magee 0-4 en 0-5.

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

DTS Ede heeft bij Be Quick’28 met 0-5 gewonnen. ,,En het was zeker niet onze beste wedstrijd”, oordeelde trainer Eric Speelziek.

Het elftal moest noodgedwongen worden aangepast. Johan Pater (ziek) en Govert van de Visch (binnenband knie) waren afwezig.

Be Quick werd ver terug gedrongen. En de beloning volgde. ,,Het was een goede actie van Dave Magee. Die door een verdediger met de hand werd beroerd. De toegekende strafschop werd door Remco Speelziek onberispelijk benut: 0-1. ,,Zijn vierde benutte strafschop op rij”, wist de Edese trainer. Die de jeugdige Achraf Benahmed in de verdediging had opgesteld. ,, Hij heeft het fantastisch gedaan”, meende Speelziek.

Die zijn ploeg de nodige kansen zag missen. Maar een counter werd door Dave Magee op waarde geschat:0-2. ,,De 0-3 was een doelpunt om van te watertanden”, aldus Eric Speelziek. ,,Een vrije trap ongeveer twee meter op de helft van Be Quick. Martin Speelziek zag dat de doelman te ver voor zijn doel stond. Met een prachtige lob bracht hij ons in veilige haven.” Dave Magee scoorde daarna nog tweemaal: 0-5.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie