Doelpunten: Rob Tempert 1-0, 2-0, 3-0; Dennis Klumpert 4-0; Rob Kemperts 5-0; Frank Korenblek 6-0; Maurice Bosscher 7-0; ed. 8-0.

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Edesche Boys verloor met liefst 8-0 bij Voorst. Een diepe zucht volgde alvorens trainer Mart Gerrist het woord nam. ,,Slechter kon het niet aflopen. En achteraf niet eens geflatteerd. Het eerste kwartier ging nog wel. Er waren wat kansen”, somberde Gerrist.

De Boys trad aan zonder Rudy Möller en Wesley van de Kraats. ,,Dan moet je achterin improviseren”, vervolgde Gerrist. Hij zag Rob Tempert, die vier maal scoorde, tot een plaaggeest uitgroeien. ,,Net na de 1-0 liet Mark Engelshoven een goede kans liggen. De ruststand was 4-0.” En de gifbeker was nog niet leeg. Nadat Voorst de stand op 5-0 bracht viel Ricardo van de Kraats uit. ,,Kevin van den Born ging op doel. En hij heeft het goed gedaan”, oordeelde Mart Gerrist. Die ook Ferry van Suijdam met rood zag vertrekken. ,,Zwaar overdreven. Maar dit was zelfs geen geel waard”, nam de trainer stelling. Voorst bepaalde de eindstand op 8-0.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie