Vernieuwde showroom Dekker Installatiebedrijf

28 september 2011 om 00:00 Ondernemend

Volgens eigenaar Johan Dekker ,,werd het tijd voor een aanpassing. De oude showroom was al tien jaar in gebruik en dan wordt het tijd, mede gezien de nieuwe producten, voor iets anders. Voor een kleine badkamer hebben we nu ook sanitair dat op een kleine badkamer afgestemd is. .Dan kan men denken aan een ondiep badmeubel of een klapbare inloopdouche. Dat is een uniek artikel dat wij voeren binnen de regio rond Ede.”

‘We installeren steeds meer zonneboilers’ EDE - Om aan de vraag van de consument te kunnen voldoen, is de showroom bij Installatiebedrijf Dekker vernieuwd met een assortiment badmeubels, complete badkamer opstellingen - en tegels voor badkamer en woonvloeren. In tal van uitvoeringen heeft men in de showroom een ruim overzicht van de mogelijkheden die er zijn.

In 1979 werd door de ouders van Johan Dekker, die nog actief zijn binnen het bedrijf, begonnen met een loodgietersbedrijf, met cv, dak - en zinkwerkzaamheden. Al deze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd met een aantal nieuwe diensten. Die omvatten elektra met in 2002 de komst van een sanitair showroom. In dat jaar kwam ook zoon Johan Dekker binnen de onderneming als verkoper van badkamers.

,,Wij zijn nog altijd een familiebedrijf. Naast mijn ouders maak ik samen met mijn broer Henk deel uit van de dagelijkse leiding. Op dit moment hebben we 25 werknemers in dienst, en met verstand van zaken.”

Volgens Johan Dekker is het mooie van zijn beroep ,,mensen comfort bieden in hun eigen huis. Comfort is warmte in huis en een mooie badkamer. Een radiator hoeft niet mooi te zijn, maar biedt wel comfort. Als iemand bij ons de deur uitgaat met een blij gezicht en je hoort later dat men zeer content is met de aankoop , dan heb ik daar ook plezier in”.

De werkzaamheden die men uitvoert zijn veel omvattend, vertelt Dekker. ,,Op dit moment voeren de dakwerkzaamheden de boventoon. Dat is het hele jaar al het geval maar weet niet waar dat aan ligt. Als het kouder gaat worden nemen de cv werkzaamheden weer toe. Het is belangrijk dat men nu onderhoud laat plegen aan de ketel om storingen in de winter te voorkomen. Eventueel tegelwerk in bad - of douche ruimte besteden we uit aan een bedrijf met ervaring en vakbekwame medewerkers. Op verzoek gaan we ter plaatse kijken om de situatie op te nemen. Eventueel volgt er een bezoek aan de showroom en vervolgens wordt een offerte aangebracht. Wanneer deze wordt goedgekeurd, worden de werkzaamheden ingepland.”

Kijkend naar de toekomst wordt volgens hem ,,duurzaamheid belangrijk. Dat houdt in energie opwekken uit zon en wind. We installeren steeds meer zonneboilers, dat is op dit moment een van de belangrijkste ontwikkelingen. Voor de particulier is dit ook aantrekkelijk om aan te schaffen. Op 30 september en 1 oktober hebben we open dagen in de sanitair showroom en cv showroom” besluit de enthousiaste ondernemer.

Installatiebedrijf J.Dekker BV

Zuiderkade 11, Ede

Telefoon: 0318-515529; www.dekker-ede.nl

Foto:

Johan Dekker legt de laatste hand aan de nieuwe showroom.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie