Eerste lustrum Primera Bellestein

28 september 2011 om 00:00 Ondernemend

,,We zochten een nieuwe uitdaging en in Ede kwam op winkelcentrum Bellestein het toenmalige postkantoor vrij. In overleg met Primera hebben we het oude postkantoor omgebouwd in een mooie Primera winkel met postagentschap. Primera is een coöperatie met op dit moment 435 vestigingen over heel Nederland”, vertelt Hans Ritsema

EDE - Nelleke en Hans Ritsema vestigden zich vijf jaar geleden in winkelcentrum ‘Bellestein’ in een Primera winkel met postagentschap. Het echtpaar runde eerder een muziekwinkel in Apeldoorn.

Voetbaltickets

Volgens de eigenaar onderscheidt Primera zich met de verkoop van voetbaltickets van de eredivisie en het Nederlands elftal, kaarten voor evenementen en concerten.

,,Wij doen ook veel met de lotto en toto. Primera is gespecialiseerd in tijdschriften, lectuur, tabaksartikelen, kantoor artikelen, wenskaarten en staatsloten.”

Volgens Ritsema Hans is het mooie van zijn vak ,,de grote zelfstandigheid en de contacten met de klanten. Wij behandelen de klanten niet als een nummer. Onze kracht ligt in het persoonlijke contact dat wij met de klanten hebben. Als blijk van waardering voor ons vijfjarig bestaan kregen wij tal van bloemen, bonbons - en chocola van klanten.”

Cadeaubonnen

,,Naast mijn vrouw en ik hebben we een viertal medewerksters. Wij zijn een van de grotere Primera’s en dat betekent een groot assortiment aan artikelen, waaronder de digitale cadeaubonnen. Men kan bij ons cadeaubonnen kopen van de Media Markt, Bart Smit, Bijenkorf, Hema, Intratuin, Fleurop, Karwei, Prenatal, Nationale Bioscoopbon, Intratuinbon, ANWB bon, Staatsloterij Kadobon, Bol.com. bonnen, Gift for 2 bonnen, het Casino Try-out pakket. In de toekomst zullen er zeker meer volgen, dat heeft namelijk de toekomst.”

Waardenburg

,,In het concept Primera is er een breed assortiment aan artikelen opgezet naast de tijdschriften en wenskaarten. Deze winkel formule is ontstaan uit de toenmalige tabakswinkels op de hoek. Het hoofdkantoor van Primera is gevestigd in Waardenburg van waaruit de acties worden bedacht, reclame en foldering. Elke vier weken komt er wel een folder in de bus, indien gewenst via de mail. Via tv en radio heeft men ook reclame uitingen.”

Krasloten

Volgens de eigenaar ligt op dit moment de winkel ,,al vol met agenda’s en kalenders 2012 en begin oktober gaan de Kerstkaarten in de schappen. In het kader van het vijfjarig bestaan hebben we tal van aanbiedingen, bijvoorbeeld vijf wenskaarten halen drie betalen. Krasloten vijf halen vier betalen. In de maanden november en december hebben we een speciale actie met staatsloten. We gaan een aantal weekend arrangementen weggeven via een verloting”, besluit Hans Ritsema.

Primera

Winkelcentrum Bellestein

Bellestein 45-47

Ede

Telefoon:

0318-690456

Foto:

Hans en Nelleke Ritsema zijn blij met het persoonlijke contact met klanten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie