Doelpunten: Wilfred van de Brink 1-0; Marcel van Nieuwenhuizen 2-0; Herbert Grevengoed 3-0 en Marcel van Nieuwenhuizen 4-0 en 5-0.

5 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

,,Te slap, te inspiratieloos”, vatte Harskamp trainer Jan Willem Pol de 5-0 nederlaag tegen Rood Wit’58 samen. De Harskampers begonnen nog wel voortvarend aan het duel. ,,Binnen vijf minuten lieten Aldo van Norel en Andy Waaijenberg twee goede mogelijkheden liggen”, aldus de trainer. Hij zag in de tiende minuut zijn doelman in de fout gaan. Een verkeerde uittrap werd door Wilfred van de Brink op waarde geschat. ,,In plaats van een 2-0 voorsprong staan we zomaar op 0-1”, somberde Pol.

Hoewel de thuisclub ook geen hoogvlieger bleek te zijn, strafte het de Harskampse fouten effectief af. Het waren Marcel van Nieuwenhuizen en Herbert Grevengoed die de ruststand op 3-0 bepaalden. ,,In de rust heb ik geprobeerd de puntjes op de bekende ‘i’ te zetten”, vervolgde Pol. Aldo van Norel trof na de thee de paal en de lat. Binnen twee minuten na rust viel Arnand van Norel geblesseerd uit. ,,Dat ziet er niet goed uit. Een knieblessure. Ik verwacht hem enige tijd kwijt te zijn”, aldus Pol. De bezoekers moesten toezien hoe Marcel van Nieuwenhuizen met twee doelpunten de geflatteerde 5-0 eindstand op het Puttense scorebord zette.