Doelpunten: Wouter van Looijengoed 0-1; Matthijs Verschuur e.d. 0-2.

5 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

Otterlo kent een ongelukkige seizoensstart. Tegen het zeker niet grootste EFC’58 werd alweer de vierde verliespartij van het seizoen geleden: 0-2. De ploeg is door de nederlaagafgegleden naar de voorlaatste plaats op de ranglijst.

Vanwege allerlei oorzaken ontbraken Jeroen Janssen, Ruud Bettink, Ivo Bakker en Lars Spans op het appél. Wellicht dat daar de onrustige start aan te wijten was. Jurgen van Beek had de kans om de bezoekers op voorsprong te brengen. Zoals bijna in elke ontmoeting reclameerde Otterlo tevergeefs om een strafschop na een overtreding op Harrold Niemeijer. ,,Laat ik er maar niets over zeggen’’, reageerde trainer Fred van Zutphen. Op slag van rust miste Laurens Foekens van twee meter een eigenlijk niet te missen kans. Al dan niet randje buitenspel nam de formatie uit Ermelo na de veldwisseling via Wouter van Looijengoed de leiding: 0-1. Het machteloze Otterlo kon daar niets tegenover stellen. Typerend was dat de 0-2 een eigen doelpunt was van Matthijs Verschuur.

,,We krijgen op dit moment de hele strontkar over ons heen’’, vatte Fred van Zutphen samen. ,,We moeten nu maar gaan stunten bij koploper Terschuurse Boys.’’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie